G-WBCX27BN78

Címünk

3325 Noszvaj
Kossuth Lajos út 150.

Kapcsolat

E-mail: noszvaj@napkert.hu
Telefon: +36 20 330 2273

Árak/Foglalás

OTP, K&H ÉS MKB SZÉP KÁRTYÁT ELFOGADUNK!

A szállásdíj 3 éves korig ingyenes, 3-14 éves korig kedvezményes. Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, mely 18 év felett 500 Ft/fő/éj. Minimum 2 éjszaka foglalható. 

Családi Apartman 

1-2 fő 20.000 Ft/éj
3 fő 24.000 Ft/éj
4 fő 27.000 Ft/éj

3 éves korig ingyenes!

 1 Gyerek (3- éves felett!) 2000 Ft

Panoráma Apartman

1 -2 fő 20.000 Ft/éj
3 fő 24.000 Ft/éj

3 éves korig ingyenes!

 1 Gyerek (3- éves felett!) 2000 Ft

Kertkapcsolatos Apartman

1 -2 fő 25.000 Ft/éj

 

Az alábbi, folyamatosan frissített naptárban megnézheted foglaltságunkat. Ha találtál neked tetsző dátumokat,

akkor válaszd ki az apartmant és kattints a naptárban a lefoglalni kívánt napokra. (Az első nap az érkezés napja, az utolsó nap a távozás napja legyen.) A részben lefoglalt NAPokon érkezés és távozás lehetséges.

A foglalást 24 órán belül visszaigazoljuk, ekkor válik véglegessé. A foglalási feltételeket a naptárak alatt találod.Naptár betöltése
- Elérhető
14
- Lefoglalva
14
- Függő
·
14
- Részben lefoglalva

Vezetéknév*:

Kersztnév*:

Email*:

Telefon:

Felnőttek száma:

Gyermekek száma, életkora:

Név,Cím Számlázáshoz:Naptár betöltése
- Elérhető
14
- Lefoglalva
14
- Függő
·
14
- Részben lefoglalva

Vezetéknév*:

Kersztnév*:

Email*:

Telefon:

Felnőttek száma:

Gyermekek száma, életkora:

Név,Cím Számlázáshoz:Naptár betöltése
- Elérhető
14
- Lefoglalva
14
- Függő
·
14
- Részben lefoglalva

Vezetéknév*:

Kersztnév*:

Email*:

Telefon:

Felnőttek száma:

Gyermekek száma, életkora:

Név,Cím Számlázáshoz:

FOGLALÁSI és fizetési FELTÉTELEK

 

 • A weboldalunkon történő  foglalásnál meg kell adnia a foglaló nevét, címét (számlázáshoz), e-mail címét, telefonszámát, a vendégek számát, az érkezés és távozás napját.
 • A foglalást 24 órán belül a vendégház vezetője visszaigazolja, ekkor válik véglegessé.
 • A fizetésnek a foglalási visszaigazolásunk után maximum 24 órával meg kell történnie. Az utalási adatokat e-mailben küldjük.
 • Abban az esetben, ha a foglalás lemondása  16 nappal az érkezés előtt történik  a  100% -át visszatérítjük.
 • Amennyiben a lemondás kevesebb, mint 16 nappal az érkezés előtt történik, semmilyen összeget nem tudunk visszatéríteni.
 • A foglalás megtételével Ön igazolja, hogy a vendégház leírást megismerte, és elfogadja az ezen az oldalon leírt feltételeket és a házirendet, valamint az adatvédelmi tájékoztatónkban leírtakat.
 • Fizetési lehetőségek: készpénz, banki átutalás, OTP, K&H és MKB Szép kártya. 
   • A szállás az érkezési napon 15:00 és 20:00 óra között foglalható el. Elhagyni a távozási napon 10:00-ig szükséges. Amennyiben más időpontban érkezne vagy távozna, kérem, egyeztessünk.
   • A szállás elfoglalása a helyszínen fényképes igazolvány bemutatásával lehetséges. További információ vizainfo.hu
   • Minden apartmanunk nem dohányzó. Dohányozni kizárólag a teraszon vagy a szabadtéren van lehetőség.
   • Állatokat nem fogadunk.

    NTAK regisztrációval rendelkező szálláshely, azonosító számunk: MA23084473.

   H Á Z I R E N D

   Kedves Vendégeink!

   Házirendünk célja, hogy vendégeink a szükséges információk birtokában nyugodtan pihenhessenek. A Napkert Apartmanban (továbbiakban Vendégház) csak azok a Vendégek lakhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják, valamint felelősséget vállalnak a házirend be nem tartása miatt okozott kárért.

   1. Felelősségvállalás

   1.1 A Vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a Vendégek anyagi felelősséggel tartoznak.

   1.2 A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles bejelenteni és megtéríteni. Amennyiben a bejelentés elmarad és kárt csak a távozás után vesszük észre, a károkozó akkor is felel a kárért.

   1.3 A Vendégház területére -beleértve annak kertjét – behozott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk. A Vendég köteles vigyázni személyes holmijára és értékeire. A Vendégházhoz tartozó eszközöket annak területéről még ideiglenesen sem lehet elvinni.

   1.4 A Vendégházban, annak udvarán több olyan terület, illetve eszköz van, amely nem rendeltetésszerű használat esetén balesetveszélyes lehet – ezeket mindenki csak saját felelősségre használja (tűzrakás, lépcsők, kerti játékok stb.).

   1. Reklamáció

   2.1 Amennyiben a tartózkodás alatt a Vendégházzal kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a tulajdonost. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

   1. Érkezés a vendégházba, okmányolvasó használata

   3.1 A szálláshely az érkezés napján 15 órától, az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésükre. A megadott érkezési/elutazási időpontban a tulajdonos vagy képviselője jelen van (igény esetén).

   3.2 Tájékoztató a szállás elfoglalásakor kötelezően elvégzendő okmányellenőrzésről és beolvasásról: 2021.09.06. napjától minden szálláshelyen kötelező az okmányolvasó használata a szálláshelyre történő bejelentkezéshez, a magyar és külföldi állampolgároknak egyaránt, 14 éves kortól. Amennyiben a vendég okmány nélkül érkezik vagy megtagadja az okmány átadását, a szálláshelynek kötelessége visszamondani a szállást, megtagadni a kulcsátadást. Ezért kérjük, hogy indulás előtt ellenőrizzék az okmányok meglétét, érvényességét. Magyar állampolgárságú vendég azonosítására személyi igazolvány, vezetői engedély és útlevél is elfogadható. Az Európai Unióból érkező vendégektől a személyi igazolvány és az útlevél fogadható el. Harmadik országból érkező vendégtől kizárólag az útlevél fogadható el személyi azonosításra és okmányolvasásra.Ezek az adatok a szálláshelykezelő szoftverből titkosítottan kerülnek a VIZA (Vendég Információs Zárt Adatbázis, https://vizainfo.hu/) rendszerben rögzítésre. A jogszabályban megfogalmazott érdekből csak a szálláshely-szolgáltató számára előírt tárolási ideig van lehetőség a felhasználásra.

    

   1. A vendégház elhagyása

   4.1 Elutazás napján 10.00 óráig szükséges elhagyni az apartmant. Távozáskor kérjük jelezzen telefonon a szállásadónak. Amennyiben távozáskor a személyes jelenlétünket kéri, kérjük jelezze.

   4.2 A Vendégház elhagyásakor kérjük zárják el a vizet, kapcsolják le a villanyt és az elektromos gépeket, csukják be az ablakokat.

   4.3 Fűtési szezonban távozáskor – radiátoros fűtés esetén- a termosztátját kérjük állítsák 2-es fokozatra.

    

   1. Klímahasználat

   5.1  A nyári klímahasználatért fizetni kell, az aktuális árakról érdeklődjenek nálunk. A klíma fűtési szezonban fűtés üzemmódban 21 fokig ingyenes.

   5.2 A klímát nyáron zárt ablakok és ajtók mellett használják. Ha nem tartózkodnak az apartmanban a klímát kapcsolják ki. Kérjük a klíma hőfokát a saját egészsége és az energiatakarékosság miatt a kinti hőmérséklethez képest 5-7 fokkal állítsa alacsonyabb hőfokra.

    

   1. Vészhelyzet

   6.1 Tűz esetén azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!

    

   1. Zenehallgatás és bulik tartása

   7.1 A Vendégház lakóövezetben található, így a szomszédok és az apartmanok lakóinak zavartalan pihenése miatt hangos bulik rendezésére nem alkalmas. A Vendégházban és annak teraszán és kertjében hangoskodni, erős zajjal járó tevékenységet folytatni a nap minden szakaszában szigorúan tilos. Jogilag bármilyen zaj, ami megzavarja a közvetlen környéken élők nyugalmát, csendháborításnak és szabálysértésnek minősül.

   1. Dohányzás és tűzvédelem

   8.1 Az apartmanokban füstérzékelő van,  dohányozni, valamint füstölőt és gyertyát használni tilos.A szobákba tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt.

   8.2 A kertben dohányzásra kijelölt helyek: a tűzrakó területe. Szíveskedjenek a dohányzást erre a helyre korlátozni, továbbá hamutartót használni. 

   1. Tűzrakás és grillezés, bográcsozás, flekkensütés

   9.1 A hátsó teraszon grillsütőt találnak. A grillsütő használata ingyenes, a grillszenet önköltséges áron biztosítjuk (500 Ft/adag). Amennyiben grillezni szeretne, előzetesen egyeztessen a szállásadóval. Használat előtt a grillsütőt a terasz és a házfal védelme érdekében a fedett teraszról arrébb tenni szükséges!

   9.2 Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen lehet szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve, a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával. A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos. A tüzet/parazsat soha ne hagyják őrizetlenül és a tűzrakás végeztével mindig gondoskodjanak a tűz eloltásáról.

   9.3 Bográcsozás, flekkensütés: az eszközök használata ingyenes, a tűzifát önköltséges áron biztosítjuk 1000 Ft/4 db hasított fa áron. Tilos a teraszon (műkőn), a tűzrakóhely kövein és az udvar díszburkolatán fát vágni.

   1. Parkolás

   10.1 Parkolni legfeljebb 3 autóval lehet az udvarban. Kérjük, úgy álljanak be, hogy a többi jármű kiállását ne akadályozzák. A parkoló lejtős területen van, ezért a könnyebb kiállás miatt javasoljuk a tolatva történő beparkolást. A parkolóban az autóval megfordulni nem lehet és a fűre beállni tilos.

   10.2 Amennyiben az utcán, illetve az udvaron keletkező gépkocsikban kár keletkezik, nem áll módunkban megtéríteni.

   1. Berendezési tárgyak használata

   11.1 Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát. A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat kérjük ne vegyék el a helyükről.

   11.2 A benti berendezési és használati tárgyakat kérjük ne vigyék ki a kertbe.

   11.3 Amennyiben a tartózkodás alatt a bútorokat és berendezési tárgyakat áthelyezik, úgy távozáskor ezt kérnénk visszarendezni.

   1. Tisztaság és takarítás

   12.1 Érkezéskor a Vendégház tiszta, kitakarított állapotban fogadja a Vendégeket. A Vendégek ottlétük alatt maguk ügyelnek az apartmanok tisztaságára.Takarítás hetente egyszer van ágynemű és törölköző cserével (egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén.)

   12.2 Elutazáskor az Vendégházban kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. a szemetet a szemetesbe helyezzék. (Kérjük vegyék figyelembe a kihelyezett szelektív hulladékgyűjtőket).

   12.3 A szállásdíj – a klíma, a mosógép és szárítógép-használat kivételével – tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágynemű használatát, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, valamint a végső takarítást.

   1. Étkezés és a konyha használata

   13.1 A háztartási gépek használatában, ha szükséges, szívesen segítünk.

   13.2 Távozás előtt a használt edényeket, evőeszközöket szíveskedjenek elmosni és a hűtőszekrényből a romlandó ételeket eltávolítani.

   13.4 Kérjük, hogy csak a konyhában és a teraszon étkezzenek. 

   1. Szemét elhelyezése

   14.1 Kérjük, hogy a szemetet szelektíven gyűjtsék. A műanyag, alumínium flakonokat, papírt, csomagolóanyagokat a konyhában található „Szelektív” feliratú kukába tegyék. Ha ez megtelne, kérjük ürítsék ki azt az udvarban található sárga kukába. 

   14.2 Az üveghulladékot külön gyűjtsék. 

   14.3 A háztartási szemét gyűjtése a zsákkal ellátott szürke szemetesben lehetséges. Ha ez megtelne, kérjük, ürítsék ki azt az udvarban található fekete kukába.

   1. Fűtés

   15.1 A Vendégház kondenzációs gázközponti fűtéssel rendelkezik, a kazán a lenti Kertkapcsolatos apartmanban található. A szobákban termosztátos radiátorok vannak, a radiátor szabályzójának állításával a maximális hőmérsékletet szabályozni lehet. A központi termosztát 21 fokra van állítva. 2022 őszétől az energiaárak függvényében a családi és panoráma apartman fűtése klímáról is történhet.

   15.2 A Családi apartmanban és a Panoráma apartmanban a klíma fűtési móddal is rendelkezik, ha a fűtést 21 fok felé állítaná, kérje a szállásadók segítségét. Ennek használata pluszköltséget vonhat maga után.

   15.3 Kérjük, hogy a fűtést az ésszerűség és takarékosság elveinek megfelelően használják:
   – Fűtési időszakban szellőztessenek röviden.
   – Ha napközben hosszabb távol vannak a vendégházból állítsák a termosztátot alacsonyabb hőfokra.
   – A vendégház végleges elhagyásakor a radiátorok termosztátját kérjük állítsák 2-es fokra.

   1. Kert és melléképületek

   16.1 A Vendégház fa melléképületét vendégeink nem használhatják.

   16.2 A kertet a házigazda gondozza. Kérjük ügyeljenek a növények épségére.

   16.3 A kerti játékokat mindenki a saját felelősségére használhatja.

   1. Eltört vagy elromlott tárgyak

   17.1 Amennyiben ittlétük alatt valamilyen használati eszköz eltörik vagy elromlik, kérjük haladéktalanul jelezzék felénk, hogy mielőbb pótolni tudjuk, illetve a javításról gondoskodni tudjunk.

   17.2 Mint minden háztartásban, a Vendégházban is előfordulhat, hogy valami a Vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni a lenti elérhetőségek valamelyikén.

   1. Háziállatok

   18.1 Vendégházunk háziállatokat (kutya, macska stb.) nem fogad. Kisállattal érkező vendég elszállásolását a szállásadó megtagadja, a teljes szállásdíjat ebben az esetben a vendég köteles megfizetni.

   19. Mosógép- és szárítógéphasználat

   2022.08.01-től a Kertkapcsolatos apartmanban a mosógép- és szárítógép használatáért fizetni kell, az aktuális árakról érdeklődjenek nálunk.

   20. Egyéb rendelkezések

   20.1 Fenntartjuk a jogot, hogy megválogassuk a vendégkörünket.

   20.2 A Vendégházból való azonnali kitiltást vonja maga után a méltatlan és kulturálatlan magatartás, mások nyugalmának és a közösség pihenésének zavarása, a közerkölcsöt sértő viselkedés, hangoskodás, folyamatos szemételhagyás. Aki a felszólítás után is folytatja a kárt okozó tevékenységet, az okozott kár felmérését és kifizetését követően azonnali távozásra köteles!

   20.3 Kérjük, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be.

   20.4 A Vendégház nem tud felelősséget vállalni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, áramszünet, stb.).

    

   Köszönjük, hogy elolvasta és tiszteletben tartja vendégházunk Házirendjét.

   Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

   Györgyi és Tamás

   A Napkert Apartman házigazdái

    

   Napkert Apartman

   NTAK regisztrációs szám: MA23084473

   Adószám: 55275631-1-30

   Üzemeltetési engedély száma: Noszvaj 2019/3

   Cím: 3325 Noszvaj, Kossuth Lajos út 150.

   Email: noszvaj@napkert.hu

   Telefon: + 36 (20) 330 22 73

   Web: https://www.napkert.hu

   G-WBCX27BN78